Zach Saw's Forum
http://forum.zachsaw.com/

nike air max 95
http://forum.zachsaw.com/viewtopic.php?f=11&t=3741
Page 1 of 1

Author:  AriesMacArthur [ February 5th, 2018, 5:57 pm ]
Post subject:  nike air max 95

Dagen før jul gjorde vi en nike air force historie om Footlocker, der trak deres tweet tilbage om at frigive Air Yeezy 2 Red October. På det tidspunkt var det ukendt, da den nøjagtige udgivelsesdato ville være, og nu begynder det at se ud som om det måske aldrig sker. Med Kayne West offentliggøre sine sande følelser om sin tidligere samarbejdspartner, vil Nike højst sandsynligt bede forhandlere holde sig af med at frigive den mest eftertragtede sneaker, indtil tingene begynder at afkøles. Der er også tale om at gå rundt, hvis det værste tilfælde skal ske, og Nike vil slippe af med hele deres bestand af Red October som om sneaker aldrig eksisterede. Og som om hele denne situation ikke var kompliceret nok, har Yeezy selv (Mr. West) alle rettighederne til navnet Yeezy. Så med det sagt, lad os vide, hvordan du føler om de røde oktobere. Er du trist af nyheden om, at disse måske aldrig falder? Eller er nike sb du træt af alle de hype, der har foregået de sidste par dage?

Den 28. december vil folkene i Nike Sportswear frigøre denne syge Nike Air Force 1 Brazil Collection. Bestående af tre forskellige variationer af den tidløse silhouettesilhouette, vil alle jer sneakerheads se Nike Air Force 1 Low Premium, Nike Air Force nike roshe run 1 Downtown og Nike Lunar Force 1 alle ankommer til udvalgte Nike Sportswear forhandlere og Nikestore lørdag. Alle tre iterationer giver en skarp hvid base sammen med nogle få lånte dele fra det brasilianske flag om indersålene. Tjek et detaljeret udseende efter hoppet og lad os vide hvilket par du ser mest frem til copping.

I går lavede vi en historie om LA Lakers Nick Youngs brugerdefinerede Air Jordan 11 Lows. I dag bringer vi dig en anden brugerdefineret Air Jordan 11 Lows, men denne gang fra Dank Customs. Inspirationen bag disse skikke kommer fra Nike Kobe V All Star fra 2010 NBA All-Star Games. nike air presto Jordan 11 Lows efterligner Kobe V s farvevej; Hvis du husker, lignede All Star-skoen den vestlige konference s ensartede farver. Røde tæpper flertal af de øvre og såler, mens hints af 3M Reflective tilføjes til kontrast. Sort tilføjes til mellemsål, inderside og snørebånd. Lad os vide, hvad du synes om disse sneakers ved at efterlade en kommentar nedenfor.

Planlagt til at ramme hylderne i foråret 2014 er Nike s 1989 opfølgning på Air Max 1, Air Max Light. Denne særlige løber sneaker afbildet her er klædt i en grå suede øvre med gule accenter på mellemsålen til branding elementer på den øverste. Selv om den nøjagtige udgivelsesdato er ukendt på det tidspunkt, forventer vi, at disse kommer til at ramme udvalgte Nike-forhandlere om foråret. For dem der dør for at få hænderne på par nu, kan du gå over til Titolo og bestille et par i dag.

Set for at deltage i slutningen af året festligheder vil være denne Energy colorway til Nike KD VI. Sæt til at falde den 31. december, er dette livlige tilbud sikkert at få øjnene af masser af sneakerheads, når de ankommer til detailhandlere landsdækkende. Efter at have fået Nerf-monikeren tildelt dem, da de først ramte scenen, satte folkene over på Nike det hurtigt ved at duplikere disse nike tn Energy-leddene. Tjek nogle nye billeder efter hoppet og sørg for at give os en linje i kommentarfeltet nedenfor.

For at holde Nike Zoom Kobe Venomenon 4-momentet rullende, har folkene over på Nike lige udgivet en udgivelsesdato for Court Purple / Wolf Grey / Volt-farven. Sæt til at falde den 4. januar, dette Lakers-inspirerede farveskema er sikker på at fange øjnene på sneakerheads overalt, når de kommer på detailhyller. Selv om dette er den nedtrædende version af Bryant s nyeste sko, er den absolut stigende i popularitet. Tjek et par mere ser nike tn på hoppet og slip os en linje i kommentarfeltet nedenfor.

Page 1 of 1 All times are UTC + 10 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/